عرقیات گیاهی خوارزمی

۱۰۰۱ خاصیت عرقیات خوارزمی (سورنجان)

### عرقیات سنتی خوارزمی – متخصص در زمینه عرقیات گیاهی و صد درصد طبیعی

در سال‌های اخیر شاهد این بوده‌ایم که تمایل افراد به استفاده از داروهای شیمیایی کاهش یافته و در مقابل، استفاده از گیاهان و دانه‌های گیاهی با توجه به خواص آن‌ها بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. یکی از این گیاهان که به دلیل خواص بی‌نظیرش محبوب شده، گیاه سورنجان است.

### گیاه سورنجان – معجزه طبیعت

گیاه سورنجان یکی از انواع گیاهان دارویی است که با داشتن کلکسیونی از خواص توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. بنا به گفته پزشکان طب سنتی، این گیاه معجزه‌گر توانسته در درمان امراضی همچون درد مفاصل، نقرس، سیاتیک، سرطان و حتی ضعف قوای جنسی بسیار موثر باشد.

### سابقه تاریخی گیاه سورنجان

گیاه سورنجان، با داشتن قدمتی چند صد ساله و حاوی حدود ۱۶۰ گونه مختلف، عضو خانواده Colchicaceae و بومی غرب آسیا، اروپا و بخش‌هایی از سواحل مدیترانه است. این گیاه به دلیل شباهت ظاهری با زعفران، به زعفران مرغزار، زعفران خزان و بانوی عریان هم شهرت یافته است.

نخستین بار در یک پاپیروس مصری Ebers Papyrus به سال ۱۵۰۰ قبل از میلاد مسیح (۳۵۰۰ سال پیش) به نام این گیاه و کاربرد پزشکی آن اشاره شده است. البته طبیبی یونانی به نام Pedanius Dioscorides در قرن اول میلادی هم برای درمان نقرس از خواص اعجاب‌انگیز این گیاه دارویی بهره جسته است. ابوعلی سینا، پدر علم پزشکی هم در کتاب قانون خود به سال ۱۰۱۰ میلادی به توصیف علمی این گیاه پرداخته است.

### خواص گیاه سورنجان

احتمالاً تاکنون از خواص غذاهایی با طبع گرم و تاثیر آن بر سلامت بدن بسیار شنیده‌اید. گیاه سورنجان هم دارای طبعی گرم و خشک است که موجب می‌شود طب سنتی از آن در درمان بیماری‌های مختلف بهره ببرد.

### تاثیر سورنجان بر دردهای مفصلی و استخوانی

تسکین دردهای مفصلی و استخوانی از اولین تاثیرات مثبت سورنجان است. این گیاه توانسته به مقابله با دردهای ناشی از سردی بدن بشتابد و تاثیر سریع آن در کاهش دردهای مفصلی، مورد توجه بیماران قرار گرفته است.

### درمان نقرس با سورنجان

پیاز یا ریشه این گیاه سرشار از ماده‌ای به نام کلشیسین است که در درمان دردهای نقرسی بسیار موثر بوده و به عنوان یکی از با ارزش‌ترین داروها برای درمان حملات حاد نقرسی محسوب می‌شود.

### قوی‌ترین مسکن طبیعی برای سیاتیک

سورنجان به دلیل خاصیت ضد التهابی خود توانسته تاثیر شایانی در درمان التهاب‌های ناشی از سیاتیک ایفا کند.

### ضد سرطان بودن سورنجان

کلشیسین موجود در این گیاه باعث تقسیم سلول‌های عادی می‌شود و به همین دلیل عامل ضد سرطان مفیدی قلمداد می‌گردد.

### رفع سر درد و سرماخوردگی با سورنجان

استنشاق گیاه سورنجان در درمان سرماخوردگی، باز کردن مویرگ‌های بسته مغز و درمان سردرد بسیار موثر است.

### تقویت قوای جنسی با سورنجان

گیاه سورنجان مقوی جنسی بوده و برای درمان سردمزاجی بسیار مفید است.

### روش مصرف سورنجان

مصرف روزانه گیاه سورنجان برای مبتلایان به سیاتیک و نقرس تجویز می‌شود. این گیاه به دفع مواد زاید بدن، کاهش ورم‌ها و تقویت قوای جنسی کمک می‌کند.

### عوارض احتمالی گیاه سورنجان

مصرف سورنجان می‌تواند باعث افزایش فشارخون و اثرات منفی بر معده شود. بنابراین، باید با مشورت پزشک مصرف شود. مصرف گیاه سورنجان برای زنان باردار، بیماران قلبی و افراد ضعیف ممنوع است.

### خرید عرقیات گیاهی در کرج

اگر به دنبال دارویی گیاهی با خواص درمانی شگفت‌انگیز هستید، سورنجان بهترین گزینه است. **عرقیات سنتی خوارزمی** با ارائه **بهترین قیمت عرقیات گیاهی در کرج**، امکان تهیه این محصولات صد درصد طبیعی را برای شما فراهم کرده‌اند. برای **خرید عرق گیاهی در کرج**، به **عطاری خوارزمی** مراجعه کنید و از خواص بی‌نظیر گیاهان دارویی بهره‌مند شوید.

### خواص شفا‌بخش گیاه سورنجان

احتمالاً تاکنون از خواص غذاهایی با طبع گرم و تاثیر آن بر سلامت بدن بسیار شنیده‌اید. گیاه سورنجان هم دارای طبعی گرم و خشک است که موجب می‌شود طب سنتی از آن در درمان بیماری‌های مختلف بهره ببرد. در ادامه به بیان مهم‌ترین خواص گیاه سورنجان و تاثیر آن در درمان بیماری‌های گوناگون خواهیم پرداخت.

**1. درمان درد مفصل و استخوان‌ها با جادوی گل حسرتی:**
تسکین دردهای مفصلی، استخوانی و روماتیسم حاد مفصلی اولین تاثیر مثبت سورنجان به شمار می‌رود. در حقیقت، آنچه گل حسرت را در میان تمامی داروهای گیاهی به شهرت رسانده، تاثیر فوق‌العاده آن در بهبود انواع درد است.

**2. رهایی از دردهای نقرسی با نسخه‌ اعجاز‌انگیز سورنجان:**
درمان دردهای ناشی از نقرس را می‌توان اصلی‌ترین تاثیر سورنجان دانست. پیاز یا ریشه این گیاه سرشار از ماده‌ای به نام کلشیسین است.

**3. قوی‌ترین مسکن طبیعی جهت درمان سیاتیک:**
اغلب افراد سورنجان را گیاهی ضد درد و بسیار موثر در درمان بیماران سیاتیکی می‌شناسند. التهاب یا تورم واکنش بافت‌های بدن نسبت به عواملی از قبیل عفونت، آلودگی و جراحت است. این عارضه را با نشانه‌هایی همچون درد و تورم می‌توان تشخیص داد. سیاتیک به دردی اطلاق می‌گردد که در قسمت‌های تحتانی کمر یا باسن ایجاد و در پا انتشار می‌یابد. این بیماری با علائمی همچون سوزن سوزن شدن پا و ضعف پا همراه است. سورنجان به سبب خاصیت ضد التهابی قوی خود توانسته تاثیر شایان توجهی در درمان التهاب‌های ناشی از سیاتیک ایفا نماید.

**4. به زانو درآوردن سرطان با کمک اعجاز گیاهی سورنجان:**
یکی از تاثیرات شگرف سورنجان، ضد سرطان بودن آن است. کلشیسین موجود در این گیاه، باعث تقسیم سلول‌های عادی می‌گردد و به همین دلیل عامل ضد سرطان مفیدی قلمداد می‌گردد.

**5. خلاص شدن از شر سر درد، سرماخوردگی و آنفولانزا با گل حسرتی:**
اعجاز سورنجان تنها به مصرف خوراکی آن محدود نمی‌شود، آروماتراپی یا رایحه درمانی هم از دیگر مواردی است که در زمره خواص شگفت‌انگیز گل حسرتی باید به آن اشاره داشت.

**6. تقویت قوای جنسی با کمک طبع گرم گیاه سورنجان:**
گل حسرت یا گیاه سورنجان مقوی جنسی و مسهل نیز به شمار می‌رود.

### روش مصرف سورنجان

مصرف روزانه گیاه سورنجان برای مبتلایان به سیاتیک و نقرس تجویز می‌شود. بیمار باید ۳۰ دقیقه قبل از هر وعده غذایی از این گیاه دارویی استفاده نماید. جهت درمان نقرس با خواص سورنجان، به طور کامل از گل، پیاز و بذر این گیاه استفاده می‌گردد. جهت درمان حملات حاد نقرس هم ابتدا باید یک میلی‌گرم کلشیسین (ماده موثر سورنجان) را به صورت خوراکی مصرف نمود. البته توجه داشته باشید مقدار مصرف روزانه کلشیسین نباید از ۸ میلی‌گرم تجاوز کند.

### گیاه سورنجان دفع‌کننده مواد زاید

گیاه سورنجان، رطوبت بدن را از اعضا، به‌خصوص مفاصل و اطراف استخوان‌ها دور و دفع می‌نماید. مصرف این گیاه تسکین‌دهنده امراض با آلوئه‌ورا، معالج سیاتیک و نقرس است. استفاده از سورنجان با زنجبیل، برای درمان دیگر بیماری‌های مفصلی و تسکین دردهای مفاصل بسیار تاثیرگذار است.

### موارد منع مصرف

مصرف گیاه سورنجان برای زنان باردار، بیماران قلبی و افراد ضعیف ممنوع است. مصرف‌کنندگان باید این داروی گیاهی را با عرق زنیان مصرف نمایند، زیرا مصرف طولانی‌مدت این گیاه می‌تواند اثرات منفی برای مصرف کننده به همراه خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *